SA08 - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SA08

Háztartási gépek
NADRÁG SZÁRÍTÓ VASALÓGÉP, nadrágok, szoknyák ...
Az SA08 egy olyan Vasaló-Szárító készülék amely egyszerű és kényelmes szárítást és vasalást teszi lehetővé, nadrágok, szoknyák farmernadrágok esetében. A befújt meleg levegő (szobahőmérsékleten) lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt automatikusan és teljes biztonságban, a leginkább kellemetlen, fárasztó és drága háztartási munkát elvégezze: vasalást és szárítást.
A Vasaló-Szárító alkalmas 38-58 méretű nadrágokhoz, rövidnadrágokhoz, szoknyák mindenféle szövet, mint pamut, vászon, flanel, selyem, vegyes (pamut poliészter stb.)
A felhasználtak minőségi anyagokat és alkatrészeket, hogy biztosítsák a maximális ellenállást az idő múlásával. A ventillátor motort folyamatos működésre és több mint 50.000 vasalás szárításra tervezték. A Vasaló-Szárító lehetővé teszi a következő funkciókat: 1. VASALÁS és SZÁRÍTÁS egyidejűleg a nedves ruhadarabokat 2. Függőleges helyzetben száraz ruhák vasalását / kefe segítségével. 3. Friss levegővel frissítse a blézereket, kabátokat. A szárító vasaló gépek kettős TERMIKUS BIZTONSÁGI RENDSZERREL rendelkeznek, amely lehetővé teszi az automatikus ki - be kapcsolást (maximum hőmérséklet 60°C).
A VASALÁS ELŐNYEI:
- 1; MEGTAKARÍT IDŐT - 2; NINCS FÁRASZTÓ MUNKA - 3; ENERGIA és PÉNZ MEGTAKARÍTÁS - 4; TÖBB FUNKCIÓ - 5; FÜGGETLEN - 6; KÉNYELMES - 7; NINCS KOCKÁZAT AZ EMBERRE ÉS NEM OKOZ KÁROKAT A RUHÁKBAN - 8; FÜGGŐLEGES POZICIÓ - 9; KÖRNYEZETBARÁT - 10; HŐVÉDELEM A VENTILLÁRORRA 360°C-ig.

* Összeállítási útmutató..
* Műszaki adatok.............
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz