SA13 - EOLO Ing vasalógépek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SA13

Kisüzemi gépek
SA13 SZÁRÍTÓ VASALÓ  PROFESSZIONÁLIS HOSSZÚ RUHÁZATOK VASALÁSÁRA
Az SA13 ( megnövelt teljesítmény 2100W) Professzionális Vasaló-Szárító készülék amely egyszerű és kényelmes szárítást és vasalást teszi lehetővé, nedves ruhadarabok, nadrágok esetében. Különösen ajánlott önkiszölgáló mosodákban, A befújt meleg levegő (szobahőmérsékleten) lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt automatikusan és teljes biztonságban, a leginkább kellemetlen, fárasztó és drága háztartási munkát elvégezze: vasalást és szárítást. Alkalmas hosszú méretű kabátok, arab ruhák, ingek,blúzok, mindenféle szövet, pamut, vászon, flanel, selyem, vegyes (pamut poliészter stb.)
A Vasaló-Szárító lehetővé teszi a következő funkciókat: 1. VASALÁS és SZÁRÍTÁS egyidejűleg a nedves ruhadarabokat 2. Függőleges helyzetben száraz ruhák vasalását / kefe segítségével. A szárító vasaló gépek kettős TERMIKUS BIZTONSÁGI RENDSZERREL rendelkeznek, amely lehetővé teszi az automatikus ki - be kapcsolást (maximum hőmérséklet 60°C).
A VASALÁS ELŐNYEI:
- 1; MEGTAKARÍT IDŐT - 2; NINCS FÁRASZTÓ MUNKA - 3; ENERGIA és PÉNZ MEGTAKARÍTÁS - 4; TÖBB FUNKCIÓ - 5; FÜGGETLEN - 6; KÉNYELMES - 7; NINCS KOCKÁZAT AZ EMBERRE ÉS NEM OKOZ KÁROKAT A RUHÁKBAN - 8; FÜGGŐLEGES POZICIÓ - 9; KÖRNYEZETBARÁT - 10; HŐVÉDELEM A VENTILLÁRORRA 360°C-ig.

* Összeállítási útmutató..
* Műszaki adatok.............
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz